´╗� Fractal d.o.o.
r4 r4 card r4 cards r4i ds r4 card canada cheap r4

Fractal d.o.o.

Fractal d.o.o. Split je privatna tvrtka osnovana 1994. godine, s primarnom djelatno┼í─çu razvoja specijaliziranog softvera u elektroenergetici. Tijekom godina konstantnog rasta i razvoja, tvrtka postaje prepoznata kao pouzdan partner u pet osnovnih podru─Źja aktivnosti:

  • Usluge i konzalting u razvoju projekata obnovljivih izvora energije ÔÇ� prvenstveno vjetroelektrana i solarnih elektrana
  • Studije, elaborati i konzalting u elektroenergetici
  • Projektiranje VN/SN sustava
  • GIS usluge
  • Specijalizirani softver u elektroenergetici


Razvoj tvrtke ÔÇ� ljudski potencijal i najnovija tehnologija

Nakon po─Źetnog proboja na podru─Źju razvoja specijaliziranog softvera, tvrtka pro┼íiruje podru─Źje djelovanja nude─çi dodatne usluge u elektroenergetici; uklju─Źuju─çi konzalting te izradu stru─Źnih studija i elaborata. Ubrzo zatim slijedi i razvoj na podru─Źju obnovljivih izvora energije, sa svakim rastom temeljenim isklju─Źivo na kompetenciji zaposlenika. Specijalizacija i kori┼ítenje najnovije softverske tehnologije, komercijalne i vlastite, osigurava konstantan napredak kao jedini na─Źin za uspje┼íno no┼íenje s budu─çim izazovima.

Klijenti ÔÇ� regionalna aktivnost, globalna suradnja

Registrirana u Republici Hrvatskoj, tvrtka se fokusira na regiju kao primarnu zonu aktivnosti, uklju─Źuju─çi Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju. Klijenti su i lokalne i internacionalne tvrtke, obuhva─çaju─çi elektroprivrede, developere i investitore u obnovljive izvore energije.

Usluge ÔÇ� fleksibilnost kao klju─Źni element

Sve usluge ponu─Ĺene od strane tvrtke Fractal d.o.o. mogu se provesti kroz vrlo fleksibilne modele, od razvoja dijelova projekta specificiranih od strane klijenta, do usluga ÔÇ×klju─Ź u rukeÔÇ�, s uklju─Źenim vo─Ĺenjem i razvojem ve─çih dijelova ili kompletnog projekta. Fleksibilnost u ugovaranju uklju─Źuje mogu─çnost definiranja naknade za uspje┼ínost, individualni anga┼żman zaposlenika, resursa, logistike itd.

Partneri ÔÇ� anga┼żman najvi┼íih stru─Źnjaka omogu─çava potpunu uslugu

Intenzivna suradnja s Fakultetu Elektrotehnike, Strojarstva i Brodogradnje u Splitu osigurava da je ┼íiroki raspon visoko specijaliziranih usluga koje nudi tvrtka Fractal d.o.o. uvijek pokriven od strane najvi┼íih stru─Źnjaka. Neki specifi─Źni projekti mogu biti realizirani preko Fakulteta, ususret potrebama klijenata. To se prvenstveno odnosi na slo┼żenije studije i projekte u elektroenergetici, kao i znanstvenoistra┼żiva─Źke djelatnosti. Fractal d.o.o., u suradnji s privatnim partnerima pru┼ża potpunu uslugu za razvoj projekata obnovljivih izvora energije po sistemu ÔÇ×klju─Ź u rukeÔÇ�, osiguravaju─çi brzu izvedbu i jedinstvenu, jasno definiranu liniju odgovornosti.

Neovisnost ÔÇ� Klijent na prvom mjestu

Fractal d.o.o. u potpunosti je neovisna tvrtka po pitanju vlastitih interesa u drugim tvrtkama koje se bave proizvodnjom i prodajom elektroenergetske opreme, te monta┼żom i odr┼żavanjem iste. Fractal d.o.o. je dru┼ítvo potpuno neovisno o tvrtkama koje posjeduju odobrenja/koncesije i sl. u projektima obnovljivih izvora energije i ostalim energetskim projektima. S obzirom da tvrtka Fractal d.o.o., kao i njeni vlasnici, nemaju nikakvog otvorenog ili prikrivenog vlasni─Źkog udjela i interesa u drugim tvrtkama, kao ni otvorenih ni prikrivenih ugovora/dogovora o preferiranju tvrtki, svaki se Klijent, developer, investitor ili banka, uvijek mo┼że osloniti na objektivne procjene kao i usluge u najboljem interesu Klijenta.